lipglosskonsentrat -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gina Tricot Shoes

 • 09.09.2012kl.21:51
 • (6)


Ha, I knew it!

I oktober skal den første sko kolleksjonen til Gina Tricot komme i butikkene! Jeg har lenge tenkt at de kom til å begynne med sko og ble overrasket når de kom med Beauty linjen sin først, men rikitg hadde jeg uansett.

Jeg gleder meg veldig til å se hele kolleksjonen!

Hvordan tror du GT skoene blir ?

-Emilie

 • Wow Essie!

  • 02.09.2012kl.19:14
  • (2)


  Som jeg skrev tidligere har jeg kjøpt meg Good To Go, Rapid dry top coat fra Essie og jeg har virkelig blitt imponert!


  På dette bilde som jeg tok i stad har jeg hatt på meg denne lakken i en hel uke. I løpet av denne uken har jeg vært på praksis plassen min hver dag og på jobb i en matbutikk tre ganger ( jeg bruker hende mye begge steder)! Det er helt utrolig, på jobb pleier neglene mine å bli ødelagte fort som fy. Jeg har riktig nok på meg en av de nye lakkene fra Loreal under og det kan også være at denne er veldig god, men jeg er absolutt imponert! Tørker for, som er hovedgrunnen til at jeg kjøpte den, gjør den også. At den sitter så lenge er bare et pluss :) Jeg bytter som regel lakk før det har gått en uke, men det er deilig å vite at hvis jeg skal noe eller ikke har tid til å bytte, så vil neglene mine fortsatt se bra ut.

   


  621. Paris Avenues fra Loreal og Good To Go, Rapid dry top coat fra Essie. Lakken fra Loreal gav også mersmak og jeg skal nok prøve fler av disse lakkene.

  -Emilie

 • lipglosskonsentrat

  Fredrikstad jente som for tiden studerer innkjøp i Danmark. Jeg liker alt innenfor klær, hår og sminke så det er i grove trekk det jeg vil skrive om :)

  Kategorier


  Antrekk Blogg Hverdag Innkjøp Inspirasjon Klær Negler Sminke Yes,Please!

  Arkiv


  Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012

  Design:

  Ina Anjuta
  hits