Wow Essie! (lipglosskonsentrat)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Wow Essie!Som jeg skrev tidligere har jeg kjøpt meg Good To Go, Rapid dry top coat fra Essie og jeg har virkelig blitt imponert!


På dette bilde som jeg tok i stad har jeg hatt på meg denne lakken i en hel uke. I løpet av denne uken har jeg vært på praksis plassen min hver dag og på jobb i en matbutikk tre ganger ( jeg bruker hende mye begge steder)! Det er helt utrolig, på jobb pleier neglene mine å bli ødelagte fort som fy. Jeg har riktig nok på meg en av de nye lakkene fra Loreal under og det kan også være at denne er veldig god, men jeg er absolutt imponert! Tørker for, som er hovedgrunnen til at jeg kjøpte den, gjør den også. At den sitter så lenge er bare et pluss :) Jeg bytter som regel lakk før det har gått en uke, men det er deilig å vite at hvis jeg skal noe eller ikke har tid til å bytte, så vil neglene mine fortsatt se bra ut.

 


621. Paris Avenues fra Loreal og Good To Go, Rapid dry top coat fra Essie. Lakken fra Loreal gav også mersmak og jeg skal nok prøve fler av disse lakkene.

-Emilie


 • 03.09.2012 kl.12:31
  Nice! Den skal jeg ha!
  05.09.2012 kl.14:45
  Suitcase: Ja den burde du kjøpe deg :)!
  Design av: Ina Anjuta

  lipglosskonsentrat

  Fredrikstad jente som for tiden studerer innkjøp i Danmark. Jeg liker alt innenfor klær, hår og sminke så det er i grove trekk det jeg vil skrive om :)

  Kategorier


  Antrekk Blogg Hverdag Innkjøp Inspirasjon Klær Negler Sminke Yes,Please!

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012

  Design

  Ina Anjuta
  hits